Política 13/01/2012

Duran: "S'equivoquen aquells qui veuen un pacte estable amb el PP"

El cap de files de CiU a Madrid considera en la seva setmanal carta web que seria un "error" repetir la situació del 2000-2004, quan CiU depenia del PP a Catalunya i havia de donar suport a Aznar a Madrid

Ara
1 min

BarcelonaEl líder de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, considera que aquells qui pensen que el vot favorable dels nacionalistes sobre el pla antidèficit de Mariano Rajoy suposa un pacte estable amb el PP "s'equivoquen". Així ho explica en la seva setmanal carta web, en què repassa l'opinió publicada sobre el sentit del vot de CiU i argumenta que no hi ha cap entesa estable entre els nacionalistes i els populars ni a Catalunya ni a Madrid. "Seria un error cometre el mateix error que al període 2000-2004, quan a Catalunya la federació depenia del PP i això comportava donar suport, sobretot en els primers anys, al PP a Madrid", raona el cap de files de CiU a Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran explica que els nacionalistes estan fent "marge de confiança" al govern espanyol, però alerta que s'acabarà el crèdit si Rajoy enceta un procés de recentralització financera i de disminució de competències de les comunitats autònomes. "El que s'ha d'evitar és que l'Estat no s'espolsi el dèficit i que el centrifugui a les autonomies", conclou el cap de files de CiU a Madrid.

stats