Política 20/02/2012

Duran: "No pot ser que el PSC es desentengui de les polítiques d'ajustament"

El líder d'Unió assegura que CiU vol mantenir els punts d'entesa amb els socialistes, que divendres amenaçaven de volar ponts amb els nacionalistes pels pactes amb el PP

Oriol March
1 min

Barcelona"No pot ser que el PSC es desentengui de les polítiques d'ajustament i després vulgui ser-hi per repartir els caramelets de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals". Així de contundent ha estat el líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, a l'hora d'avaluar les relacions entre CiU i el PSC. Els socialistes han amenaçat de volar els ponts amb la federació arran del segon pacte de pressupostos amb el PP. Segons Duran, no és admissible que el PSC no vulgui fer-se coresponsable de la política de retallades i que, al mateix temps, demani tracte preferencial en la reforma de la CCMA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Més enllà de la crítica, però, el secretari general de CiU ha volgut deixar clar que la intenció de la federació és mantenir la relació bilateral actual amb el PSC (que es va estrenar fa unes setmanes en forma d'establiment de quatre comissions de treball) i seguir amb la política de mà estesa amb totes les formacions polítiques.

stats