Política 12/12/2014

Duran acusa Homs de fer "declaracions innecessàries" i demana més protagonisme d'altres consellers

El líder d'Unió reclama en la seva carta web setmanal a la militància que PSC aprovi els pressupostos de la Generalitat per al 2015 encara que no els comparteixi

Oriol March
1 min

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, carrega contra el conseller de la Presidència i dirigent de CDC, Francesc Homs, en la seva carta web setmanal a la militància. "M'ha sorprès que el portaveu del govern del qual forma part Unió, Francesc Homs, declarés aquesta setmana que seguirien el full de ruta encara que jo no el compartís. Hi va afegir una expressió curiosa: "Si no ho compra –referint-se-a mi–, nosaltres no ho deixarem de fer". I va acabar rematant aquestes innecessàries declaracions amb la frase 'A Unió hi ha gent molt diversa'. Evidentment, a Unió hi ha gent molt diversa, com al PSC o a altres partits. I també a CDC!", assenyala el dirigent democristià. Homs va fer aquestes declaracions en una entrevista a l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És que això de fer declaracions dia sí, dia també acaba portant problemes. Potser seria millor que deixéssim més espai informatiu perquè la resta de membres del govern expliquin la seva obra de govern, perquè si no al final aquesta tasca, que existeix i que és bona, queda oculta davant els ciutadans i només sura una veu i un tema", afegeix Duran.

El líder democristià reclama al PSC que aprovi els pressupostos de la Generalitat per al 2015 "encara que no els comparteixi". "He de remarcar una clara contradicció de Miquel Iceta [en la seva conferència de diumecres]. En el mateix acte demana al president del govern català que exhaureixi la legislatura i nega el suport als pressupostos. Això no és coherent!", sosté Duran.

stats