Política 31/05/2013

Duran fa responsable Aznar de la llei Wert i retreu a Rajoy una "actitud passiva que empitjora els problemes"

El líder d'Unió vaticina que "les majories absolutes s'han acabat" tant a Espanya com a Catalunya i demana un 2,1% de dèficit per a les autonomies

Ara
1 min

BarcelonaEl cap de files d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, apunta un altre cop contra el PP a tomb de la llei Wert, al fons de la qual hi veu la figura de l'expresident José María Aznar. "És un atac contra Catalunya!", s'exclama Duran a la seva carta web setmanal a la militància. "Tothom sap que els continguts de la reforma educativa vénen de la FAES i que tenen al capdavant el president Aznar", assegura el líder d'Unió, que retreu a Mariano Rajoy una actitud "passiva" que fa extensiva al seu govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Aquesta actitud empitjora molt les coses. Quedar-se passiu i encreuar-se de braços no és el que exigeixen les circumstàncies actuals, i això és el que fa amb el català, amb la qüestió catalana i també amb tot el que fa referència a l'àmbit de l'economia", assegura Duran.

El líder de CiU al Congrés dels Diputats vaticina que a Catalunya i a Espanya "s'han acabat les majories absolutes" i ha insistit a demanar un 2,1% de dèficit per a les autonomies.

stats