Política 28/05/2015

Duran acusa de ser "poc lleials" els promotors del manifest sobiranista d'Unió

"Dilluns vam tenir comitè de govern i no van obrir la boca", assenyala el líder d'Unió en declaracions a 'La Vanguardia' des de Nova York, referint-se als 12 membres de la direcció que han signat el document

Ara
1 min
Josep Antoni Duran i Lleida va carregar ahir contra el jutge suspès Santiago Vidal.

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, ha aprofitat una visita a Nova York com a president de la comissió d'exteriors del Congrés dels Diputats per carregar contra els promotors del manifest sobiranista d'Unió que pretén que a la consulta interna del 14-J es voti clarament sobre la independència. "La seva actuació és poc lleial", assenyala en declaracions a 'La Vanguardia'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Dilluns es va reunir el comitè de govern, i ells hi eren i no van obrir boca. El que més sorprèn d'aquestes persones i d'altres dirigents és que, sabent que el consell nacional del partit va acordar que el 2 de juny el comitè de govern fes la proposta que s'havia de sotmetre a consulta i que el secretari general [Ramon Espadaler] és el responsable d'elaborar-la, es vulgui fer el debat a través dels mitjans", assenyala Duran.

stats