Política 20/03/2015

Duran, sobre la consulta d'Unió: "Seria un error que sortíssim els dirigents del partit dient què s'ha de preguntar"

Missatge del líder democristià al sector renovador, que vol incloure tres opcions al 14-J: confederació amb independència prèvia, confederació sense aquest pas i la independència directa del país

Oriol March
1 min
Josep Antoni Duran i Lleida

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, aprofita la seva carta web setmanal a la militància per enviar un missatge al sector renovador del partit en referència a la consulta interna que farà el partit per decidir el seu full de ruta per a les eleccions plebiscitàries. "Respecto totes les opinions, però crec que seria un error que ara anéssim sortint els dirigents del partit dient que el que s'ha de preguntar és això o allò. Deixem que el secretari general faci la seva feina i mentrestant dediquem-nos a guanyar les municipals", assenyala Duran. El sector renovador vol incloure tres opcions a la consulta: confederació amb independència prèvia, confederació sense aquest pas i la independència directa del país.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de files de CiU a Madrid també es refereix a la seva absència a la reunió de la direcció de la federació d'aquest dilluns, i deixa la porta oberta a més absències. "No hi vaig assistir per raons més que justificades que amb antelació havia explicat tant al president de CiU, Artur Mas, com al seu secretari general, Ramon Espadaler. I ja dic des d'ara mateix, perquè ningú no li doni cap intencionalitat política, que és possible que en les pròximes setmanes no pugui participar en alguna reunió o acte, ja sigui de CiU o d'Unió. I qui hagi de saber el perquè, el sabrà", assegura.

stats