CONGRÉS D'UNIÓ
Política 12/05/2012

Pelegrí: "Encara ens cal molta força per tractar d'igual a igual Convergència"

El secretari general d'Unió enceta el congrés del partit amb un informe de gestió en què valora molt positivament l'últim cicle electoral de CiU

Oriol March
1 min
Josep María Pelegrí, aquest matí / CRISTINA CALDERER

SitgesUnió travessa un dels millors de la seva història, especialment perquè en l'últim cicle electoral ha aconseguit incrementar substancialment la seva presència institucional. Així ho ha fet notar el secretari general de la formació, Josep Maria Pelegrí, que en el seu informe de gestió ha repassat els esdeveniments polítics que han marcat els últims quatre anys. Pelegrí, malgrat el to positiu, ha volgut destacar que encara cal molta feina per mirar de tu a tu al seu soci de federació, Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) en quant a pes institucional: "Encara ens cal molta foça per tenir una estructura prou forta per poder tractar d'igual a igual l'altre soci de la federació", ha considerat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general de la formació ha reivindicat la reunió que Unió va mantenir amb el PSC l'any 2008 i que va generar tensió amb CDC. "La normalització del diàleg entre les dues forces va posar de manifest, com és habitual, el nostre tarannà dialogant", ha insistit.

stats