Política 01/04/2015

Pelegrí respecta el full de ruta però remarca que Unió vol tenir la seva pròpia decisió

"Farem el que el que haguem de fer quan ho haguem de fer, no perquè altres tinguin pressa", assegura el president del consell nacional dels democristians

Acn
1 min
El conseller d'Agricultura i president del consell nacional d'UDC, Josep Maria Pelegrí / ACN

Puigverd de LleidaEl conseller d'Agricultura i president del consell nacional d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha expressat "respecte" vers el full de ruta de CDC, ERC i les entitats sobiranistes però ha remarcat que a Unió "volem tenir la nostra decisió pròpia i no condicionada per declaracions o pressions". "Unió farà el que hagi de fer quan ho hagi de fer, no perquè altres tinguin pressa, vulguin imposar determinat model o puguin tenir determinats interessos", ha dit. En aquest sentit, Pelegrí ha recordat que el comitè de govern d'UDC està treballant en la proposa de la formació, que es presentarà després de les municipals, en concret el 14 de juny, i que haurà de ser ratificada per la militància.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pelegrí considera "correcte" el procedir del partit "perquè primer volem escoltar la veu de la militància", que ha de ser qui prengui la decisió definitiva i no només el Comitè de govern de la formació, ha defensat. En aquest sentit ha demanat respecte a la posició d'Unió, la qual -ha deixat clar- "no va en contra de si no que vol reforçar el paper que vol fer Unió en aquest procés".

stats