AGRESSIÓ POLÈMICA
Política 28/04/2014

ERC afirma que l'agressió a Navarro va ser un "acte aïllat" i lamenta que en vulgui treure rèdit polític

Terricabras assegura que el sobiranisme té actituds "gairebé budistes" i recorda que els republicans mai han volgut rendibilitzar les pintades a les seus o el cop que va rebre Alfred Bosch

Roger Tugas
1 min
Terricabras, aquest dilluns, en roda de premsa / ACN

BarcelonaEl candidat d'ERC a les eleccions europees, Josep Maria Terricabras, ha lamentat l'agressió de diumenge al primer secretari del PSC, Pere Navarro, però ha afirmat que no es pot treure "absolutament cap conclusió" i que ha estat només un "acte aïllat". "S'ha produït, ho lamentem i s'ha acabat", ha valorat sobre la polèmica el cap de llista republicà, qui sospita que el líder socialista té una "temptació important" de treure'n rèdit polític.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Terricabras, que espera que Navarro ja hagi denunciar l'agressió, ha apuntat que el moviment sobiranista ha protagonitzat "manifestacions històriques i vies catalanes on no s'ha tirat un sol paper al terra". "Tenim conductes gairebé budistes", ha ironitzat. Igualment, el candidat republicà ha recordat que ERC "ha patit pintades a les seus i Alfred Bosch va rebre un cop a la cara durant la campanya de les estatals i, en cap cas, ha intentat treure rèdit polític".

stats