EL CONGRÉS DEMOCRISTIÀ
Política 31/03/2012

Vila d'Abadal planta cara a Duran per liderar Unió

L'ARA repassa les set diferències entre els dos candidats a presidir el partit democristià en el congrés que celebrarà la formació els dies 12 i 13 de maig a Sitges

Oriol March
1 min

VicAposta inequívocament independentista i regeneració interna. Aquestes són les dues banderes que va aixecar Josep Maria Vila d'Abadal, alcade de Vic, en l'acte que va servir per fer públic que ja té els avals per disputar el lideratge d'Unió a l'actual president del comitè de govern democristià, Josep A. Duran i Lleida. Vila d'Abadal disposa de 282 suports de la militància –en tenia prou amb 180–, però esperarà fins a l'últim dia que marquen els estatuts per dipositar-los de forma oficialal mateix temps que presentarà els membres del partit que l'acompanyen en la seva candidatura. Per què allargar el procés? "Per evitar pressions", va deixar anar l'alcalde de Vic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'ARA repassa les set diferències en eix nacional, imatge pública, suports dins el partit, cerca d'avals, trajectòria, model intern i opcions de guanyar que caracteritzen Vila d'Abadal i Duran.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM clicant aquí

stats