CONGRÉS D'UNIÓ
Política 14/04/2012

Vila d'Abadal reclama a la direcció d'Unió que no hi hagi "coaccions" durant el congrés del partit

L'alcalde de Vic presenta la seva candidatura alternativa a dirigir el partit al carrer Rivadeneira de Barcelona, on fa 80 anys es fa fundar Unió

Oriol March
1 min

BarcelonaJosep Maria Vila d'Abadal, alcalde de Vic, ha presentat aquest matí la seva candidatura a dirigir Unió al carrer Rivadeneira de Barcelona, on es va fundar el partit ara fa 80 anys. "S'ha desviat el rumb nacional de la formació en els trenta anys que porta Josep A. Duran i Lleida al capdavant del partit", ha considerat Vila d'Abadal, que ha reclamat un fort debat en el proper congrés democristià que se celebrarà a Sitges el 12 i 13 de maig. També ha reclamat a la direcció del partit que no posi "traves" a la seva candidatura en el decurs del conclave. "Demano que no hi hagi coaccions", ha reiterat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcalde de Vic es planteja, segons ha assegurat a preguntes dels periodistes, fer oposició els propers quatre anys en cas que la seva candidatura sigui derrotada al conclave d'Unió. "Els consells nacionals estan per això, per presentar propostes", ha justificat Vila d'Abadal, que ha insistit en accentuar el discurs social del partit en un moment en què l'atur arriba a percentatges històrics.

stats