Política 27/05/2015

"Benvinguts al futur": Convergència accelera cap al 27-S amb la vista posada en la refundació

El partit busca obrir-se per "reconnectar" amb la ciutadania i admet que en entorns metropolitants no ha "connectat bé"

Oriol March
1 min
Josep Rull i Mercè Conesa, aquest dimecres en roda de premsa / ACN

BarcelonaConvergència, tres dies després de les eleccions municipals, ha presentat una iniciativa que té a veure amb les eleccions plebiscitàries i amb la refundació del partit sota el lema 'Benvinguts al futur'. "Hem d'incorporar molta gent al procés", ha reflexionat el coordinador general del partit, Josep Rull, que ha comparegut en roda de premsa acompanyat de la portaveu dels nacionalistes, Mercè Conesa. Aquesta incorporació de més gent al procés, ha explicat Rull, es basarà en "sortir al carrer", "obrir les seus" i escoltar la ciutadania. En els propers tres caps de setmana hi ha previstes 45 actuacions a totes les comarques de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hem de reforçar el que representem nosaltres i l'aposta per la independència. Això necessita el màxim nombre de gent i d’opinions", ha considerat Rull, que considera que el partit està en condicions de guanyar les eleccions del 27-S. "Els catalans, si volem, estem condicions de guanyar el nostre futur, no patir un present amb molts condicionants", ha apuntat el coordinador general de CDC.

Conesa ha apuntat que el partit vol "reconnectar" amb la ciutadania i Rull ha admès que en entorns metropolitans CDC no ha sabut "connectar bé", tal i com demostren els resultats de les eleccions municipals.

"La gran revolució pacífica, més justa, més inclusiva, més potent, és la de la independència de Catalunya", ha reflexionat Rull, que ha considerat que la futura alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, pretén "desviar l'atenció".

stats