política
Política 04/06/2011

La cúpula d'ERC “respecta” però “lamenta” la decisió de Carod-Rovira

El portaveu, Ignasi Llorente, ha demanat el màxim respecte i comprensió a tothom, de dins i fora d'Esquerra, sobre aquesta decisió. Llorente ha destacat la contribució de Carod-Rovira en el projecte d'Esquerra i "en una part molt important de l'independentisme d'aquest país"

Redacció
1 min

BarcelonaEsquerra respecta la decisió de Josep-Lluís Carod-Rovira de donar-se de baixa de la militància, tot i que la lamenta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, el portaveu, Ignasi Llorente, ha dit "lamentem la seva decisió però la respectem i demanem el màxim respecte i comprensió a tothom, de dins i fora d'Esquerra, sobre aquesta decisió".

Segons el portaveu d’Esquerra, Carod-Rovira ha estat una persona molt important per al projecte recent del partit i la seva contribució forma part de l'ADN polític, “no només d'Esquerra, sinó d'una part molt important de l'independentisme d'aquest país”, ha dit.

Ignasi Llorente ha recordat que “enguany Esquerra celebra el seu 80è aniversari” i ha afegit que el projecte del partit continua estant “viu i amb futur”. Llorente ha expressat el seu desig que el proper Congrés Nacional serveixi per establir les bases del que és el partit més antic del país. “Volem que sigui també el més modern”, ha conclòs.

stats