Política 23/04/2014

Juli Fernández demana a Pia Bosch que renunciï als càrrecs de portaveu del PSC a Girona perquè "no pot parlar en nom del partit"

El primer secretari dels socialistes gironins convocarà el grup de la Diputació per debatre la continuïtat de la dimissionària

Acn
1 min

PalafrugellEl primer secretari dels socialistes gironins, Juli Fernández, considera que Pia Bosch no pot seguir en el càrrec de portaveu ni a la Diputació de Girona ni a l'Ajuntament de Girona després d'haver dimitit de les seves responsabilitats a l'executiva. "Si la Pia deixa l'executiva perquè diu que no s'identifica amb el partit, no pot parlar en nom del PSC com a portaveu a cap òrgan col·legiat, ni Ajuntament ni Diputació", ha assegurat Fernández. Per aquest motiu ja ha anunciat que reunirà el grup socialista de la Diputació per debatre l'assumpte i decidir, conjuntament, si ha de seguir exercint de portaveu dels socialistes a la corporació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons reconeix, tant la militància com la ciutadania "no entén" que Bosch llanci crítiques al partit però que el continuï representant-lo com a portaveu en ambdues institucions. "Aquesta situació genera discrepàncies, hi ha militants i ciutadans que no entenen que per una banda diguis que el partit no et representa i, per altra banda, continuïs de portaveu a la Diputació", ha manifestat Fernández.

stats