Política 13/11/2015

Junqueras alerta que tan important és garantir la investidura i el Govern com l'estabilitat

Ara
1 min
Oriol Junqueras durant la presentació del programa electoral de Junts pel Sí / PERE VIRGILI

BarcelonaEl president d'ERC i dirigent de JxSí, Oriol Junqueras, ha considerat aquest divendres que tan important és l'acord amb la CUP per desbloquejar la investidura com garantir estabilitat al nou Govern. "No ens hem de preocupar si tenim o no president i Govern, sinó si té estabilitat parlamentària per prendre decisions, perquè si no, estaríem pitjor que avui", ha assegurat a Catalunya Ràdio. D'aquesta manera, a més de reivindicar la investidura de Mas, ha volgut traslladar un missatge de tranquil·litat al voltant de la negociació amb la CUP més enllà de la investidura per evitar que el Govern quedi bloquejat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Junqueras ha dit que "creu" que abans del 4 de desembre ja hi haurà acord amb la CUP i el Govern aplicarà el contingut de la declaració rupturista, suspesa pel TC.

D'altra banda, ha llançat un toc d'alerta a l'ANC en el sentit que si pensa fer de la mobilització de diumenge un acte de pressió a la CUP, "és evident que serà un error molt greu", perquè aconseguirà just l'efecte contrari.

stats