Política 28/03/2015

Junqueras retreu a Montoro que les "nefastes decisions" del govern espanyol afebleixen el consum

El president d'ERC està convençut que "ens en sortirem malgrat els bastons a les rodes que posa el govern del PP" 

Acn
1 min
El president d'ERC, Oriol Junqueras, atén els mitjans de comunicació al Mercat del Ram de Vic / ACN

VicEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha defensat aquest dissabte que l'economia catalana "exporta més que mai" i que el sector exterior "va molt bé" en resposta a les declaracions que va fer el ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, en què assegurava que Catalunya creixeria més si la Generalitat "es dediqués al que s'ha de dedicar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per a Junqueras, les mancances es deriven, sobretot, de la feblesa del consum, que "és conseqüència de les nefastes decisions que pren el govern espanyol i l'espoli que pateix Catalunya de forma constant des de fa tants anys". "Estem convençuts que ens en podem sortir malgrat tots els bastons a les rodes que posa el govern del PP", ha afirmat.

Davant de les declaracions que va fer aquest divendres el ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, en què afirmava que Catalunya creixeria més del que ho ha fet l'últim any "si la Generalitat es dediqués al que s'ha de dedicar", Junqueras li ha replicat que "l'economia catalana exporta més que mai i les inversions arriben més que mai". "És innegable que l'economia catalana té dificultats, però també és innegable que té elements que li juguen a favor i estem convençuts que ens en podrem sortir malgrat els bastons a les rodes que posa el govern del PP", ha manifestat.

stats