Política 31/08/2016

Junqueras espera "màxima sintonia" en la reunió entre la CUP i Puigdemont

El vicepresident del Govern també confia en una bona predisposició a l'hora d'abordar els pressupostos i el debat de política general

Acn
1 min
El president d'ERC, Oriol Junqueras / CÈLIA ATSET

MartorellEl vicepresident econòmic del Govern, Oriol Junqueras, que aquest dimecres ha visitat la fàbrica de Seat a Martorell (Baix Llobregat), ha reiterat que està a l'espera que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i representants de la CUP es reuneixin "oficialment" abans de "començar a parlar dels pressupostos" amb els cupaires.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb tot, Junqueras ha deixat clar que espera la "màxima sintonia i entesa" amb la CUP tant a l'hora de parlar dels pressupostos com d'abordar la qüestió de confiança al president de la Generalitat i el debat de política general, un conjunt d'elements, ha afegit, que formen "un paquet que està estretament lligat al bon funcionament del Govern" en el que queda de legislatura.

La CUP va demanar el 19 de juliol una reunió d'urgència amb Puigdemont que s'hauria de fer abans del 28 de setembre, dia en què al Parlament se celebrarà la qüestió de confiança al president de la Generalitat.

De fet, ahir la portaveu del Govern, Neus Munté, va dir que en els pròxims dies Puigdemont es reunirà amb tots els grups per enfilar la qüestió de confiança, començant per l'esquerra anticapitalista. Tanmateix, no va especificar hora i data de la trobada sinó que es va limitar a dir que podia ser tant aquesta setmana com la que ve.

stats