Política 16/08/2011

Junqueras obre la porta a una coalició amb SI pel 20-N

López Tena va plantejar una coalició de cara a les generals si Alfred Bosch acaba sent el candidat republicà

Acn
1 min
Junqueras i Bosch, junts, a les festes de Gràcia / ACN

BarcelonaL'encara candidat a la presidència d'ERC, Oriol Junqueras, ha obert aquest dimarts la porta a una col·laboració amb SI i amb qualsevol altre partit que comparteixi els objectius dels republicans i tingui voluntat de sumar. En declaracions a les festes de Gràcia, Junqueras ha assegurat que el seu partit "obre les portes, les orelles i les mans per treballar conjuntament amb qui sigui" en la línia de defensar la independència de Catalunya, els valors republicans i l'increment de l'estat del benestar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha reaccionat així a les declaracions del diputat de SI Alfons López Tena, que va plantejar una coalició de cara a les generals si Alfred Bosch acaba sent el candidat republicà. Junqueras ha recordat que ERC té uns objectius molt clars que es resumeixen en les seves sigles, i ha deixat clar que si algú vol ajudar-los a treballar per assolir-los estaran llavors "encantats de col·laborar, de participar, de donar la mà, d'acollir i de treballar amb molta gent". La candidata a secretària general, Marta Rovira, també va mostrar la seva predisposició a una col·laboració.

"Obrim les portes, les orelles i les mans per treballar conjuntament amb qui sigui per assolir aquests objectius i també amb aquesta actitud adequada de voler sumar", ha insistit Junqueras, que ha donat la benvinguda a una col·laboració amb tothom qui vulgui treballar amb rigor i bona voluntat.

stats