Política 20/10/2014

Junqueras suspèn un acte per "reunions imprevistes de negociació" pel 9-N

El líder d'ERC havia de participar en un acte organitzat per Avancem, on també hi havia de participar l'exsocialista Joan Ignasi Elena i l'exdirector de la fundació CatDem Agustí Colomines

Ara
1 min

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha anul·lat la seva participació en un acte aquesta tarda, que ha quedat suspès. L'acte, organitzat per Avancem que duia per títol "Convocats per la història", havia de ser una taula rodona del mateix Junqueras, amb el líder d'Avancem, Joan Ignasi Elena, l'exdirector de la fundació CatDem (vinculada a CDC) Agustí Colomines i Marta Lasalas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un primer moment, Colomines ha avançat per Twitter que l'acte quedava suspès perquè "diuen que Junqueras està indisposat".

Però pocs minuts després, els organitzadors de l'acte han desvelat que "per raons d'agenda" quedava suspès. En concret, es tracta de "reunions imprevistes de negociació derivades del moment polític actual".

Aquest matí, Junqueras i la secretària general d'ERC, Marta Rovira, s'han reunit amb els representants d'Iniciativa, Joan Herrera i Joan Mena.

stats