Política 22/09/2014

Junqueras s'enfada amb els tertulians de RAC1: "En cap país occidental hi hauria aquest espectacle amb el cap de l'oposició al davant"

El líder d'ERC fa callar Rahola i López Alegre i demana "respecte institucional" i "respecte als oients"

Ara
1 min

BarcelonaOriol Junqueras ha tornat a exhibir el seu tarannà tranquil en l'entrevista d'avui dilluns a RAC1 i ha parat els peus als tertulians. Cap a la meitat de l'entrevista que li ha fet Jordi Basté quan ja estaven preguntant els tertulians, els periodistes Pilar Rahola i Joan López Alegre, se les han tingut per les seves posicions enfrontades sobre el 9-N. Enmig de la cridòria, Junqueras els ha fet callar i els ha etzibat: "En cap país occidental passaria que donessin aquest espectacle amb el cap de l'oposició al davant". Junqueras ha acusat López Alegre de "falta de respecte institucional" i li ha demanat que el tractés "amb el respecte que es mereixen els oients".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

[Escolteu aquí l'àudio]

El periodista Jordi Basté ha demanat disculpes a Junqueras al final de l'entrevista "si en algun moment" no havia sabut contenir els tertulians. Junqueras li ha respost que no calia i només ha insistit que és bo que "no entrem en segons quins tons".

En l'entrevista, Junqueras ha exhibit "plena sintonia" amb Artur Mas després de la tensió evident la setmana passada en el debat de política general i ha donat a entendre que està al corrent de l'estratègia del president de la Generalitat sobre la signatura del decret del 9-N.

stats