Política 17/09/2014

L'Hospitalet denuncia la Generalitat per l'impagament de 17,6 milions d'euros en el finançament de serveis

L'Ajuntament de l'Hospitalet porta el cas al tribunal contenciós administratiu

Efe
1 min

L'Hospitalet de LlobregatL'Ajuntament de l'Hospitalet ha decidit denunciar la Generalitat davant el tribunal contenciós administratiu perquè pagui els 17,6 milions que deu al municipi, segons ha informat el consistori. El deute s'acumula en concepte de convenis subscrits per al finançament de serveis com les guarderies.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha dit que "fins ara li hem reclamat els diners per la via del diàleg, ara començarem amb els recursos davant el tribunal contenciós administratiu –jutjat destinat a regular l'activitat de les administracions públiques– i no descarto que arribem als tribunals", en referència a la justícia ordinària.

"Com a alcaldessa de l'Hospitalet defensaré el que és dels ciutadans allà on sigui", ha dit Marín, que ha destacat que "l'Ajuntament mantindrà els serveis que la Generalitat deixa de finançar, però no deixaré que algú digui que no paga el que li correspon, perquè són diners dels ciutadans".

Marín ha acusat la Generalitat de carència de "lleialtat institucional" i ha afirmat que el govern autonòmic "aprova partides que després no executa: ha aprovat destinar més de 40 milions per a les guarderies i els ajuntaments, i les concertades no hem vist ni un euro".

stats