Política 16/03/2011

L'afer del currículum de Joana Ortega revifa al Parlament

En una compareixença en comissió, la vicepresidenta del Govern ha acabat la seva intervenció referint-se a la polèmica sobre els seus estudis i ha deixat clar que "no acostuma a dir mentides ni a presumir" del que no té

Acn
1 min

BarcelonaUna dia després que el Govern donés per tancat l'assumpte, la vicepresidenta Joana Ortega ha demanat aquest dimecres disculpes en seu parlamentària per l'error de "'transcripció" en el seu currículum. En comissió per explicar les línies bàsiques del departament de Presidència, Ortega ha acabat la seva intervenció referint-se a la polèmica sobre els seus estudis i ha deixat clar que "no acostuma a dir mentides ni a presumir" del que no té.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha lamentat l'error i que no el detectés ni el corregís a temps, i ha explicat que està pendent d'una assignatura i mitja per acabar la llicenciatura de Psicologia. "És un error reconegut, esmenat i el que voldria és que no veiessin cap voluntat manifesta de voler confondre ningú ni obtenir benefici", ha dit.

Després de demanar excuses, ha argumentat que hauria estat "molt ingenu" mentir amb una dada "tan fàcilment comprovable". Per tot plegat, ha reclamat als grups parlamentaris que dediquin les seves preguntes i intervencions a parlar de qüestions que afecten el departament de Presidència i el Govern, donant així l'"alçada política" al debat que els ciutadans reclamen.

stats