EL FUTUR DELS SOCIALISTES
Política 04/02/2012

ICV veu difícil que Rubalcaba aposti per un model d'Estat federal i plurinacional

La portaveu ecosocialista creu que el PSOE surt debilitat després d'una elecció tan ajustada del seu secretari general, que no suposa "ni renovació ni una aposta nova"

Efe
1 min

BarcelonaLa portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha considerat avui que el resultat de només 22 vots de diferència entre els dos candidats a secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba i Carme Chacón, a favor del primer, debilita i divideix a aquest partit. En declaracions a Efe, considera que Rubalcaba no suposa "ni renovació ni una aposta nova", i ha recordat la seva llarga trajectòria en diferents governs de Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero i càrrecs del partit socialista espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És un candidat feble", ha opinat la diputada d'ICV valorant el resultat tan ajustat, encara que "caldrà esperar què fa" a partir d'ara com nou secretari general del PSOE. Des de l'esquerra, l'elecció de Rubalcaba causa "escepticisme" pel que fa al model d'Estat plurinacional i federal que defensa ICV, ha precisat Ortiz, que augura que el debat en el si del PSOE "no s'acaba aquí" i continuarà en els pròxims mesos.

stats