Política 25/05/2015

L'alcaldable del PP a Terrassa plega després de la derrota electoral

També l'alcaldable a Rubí, Mònica Querol, ha renunciat a l'acta, segons Rubitv.cat

Europa Press
2 min
El candidat del PP a Terrassa, Gabriel Turmo, en el moment de votar / ACN

BarcelonaL'alcaldable pel PP de Terrassa, Gabriel Turmo, ha posat el càrrec a disposició del partit després que la seva formació hagi passat de 4 regidors a només 1 en les eleccions municipals celebrades aquest diumenge. Això podria suposar que Turmo renunciés també a l'edil obtingut com a cap de llista i el cedís a un altre membre, tal com ha deixat entreveure aquest dilluns: "Encara que hi puguin haver arguments per continuar, és també necessari que marxi, i el més important és el projecte i no les persones".

Turmo ha qualificat el resultat com a molt dolent i l'ha atribuït al fet que no s'ha votat en clau local, i en aquest sentit ha criticat altres partits polítics: "Determinades sigles, perquè tenen un entorn favorable o un líder carismàtic, obtenen un gran resultat, quan no han fet una feina compromesa amb la ciutat".

El popular ha insistit que té una responsabilitat com a candidat i "s'ha de produir el relleu", i ha afegit que ja fa molts anys que hi és, de manera que segons la seva opinió cal idear un projecte a vuit anys vista per preparar el pròxim alcaldable. De la seva decisió ja en tenen constància el president provincial, Alberto Villagrasa, i la cap de campanya del PP català, Dolors Montserrat.

També l'acaldable del PP a Rubí, Mònica Querol, ha renunciat a l'acta de regidora, segons ha avançat Rubitv.cat. En aquest municipi els populars han passat de 6 regidors a 2, malgrat que era un dels llocs on partien amb millors expectatives i, de fet, el mateix ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, va acompanyar Querol en campanya.

stats