POLÍTICA
Política 15/08/2011

L'alcalde de Salt no descarta denunciar PxC per haver-lo acusat de manipular els dos regidors dimissionaris

Jaume Torramadé assegura que el partit xenòfob difon "falsedats i calúmnies" per intentar tapar la seva crisi interna al municipi

Acn
1 min
L'alcalde de Salt, Jaume Torramadé / ACN

SaltL'alcalde de Salt, el convergent Jaume Torramadé, creu que el líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha llançat acusacions molt greus quan ha dit que l'alcalde s'havia dedicat a "comprar regidors" per governar en majoria. "Ni ells ho han demanat ni nosaltres ho hem ofert", ha afirmat Torramadé. Per això, ha assegurat que durant els pròxims dies enviarà una comunicació a PxC perquè rectifiqui les "falsedats i calúmnies". "Si no rectifiquen, presentaré una demanda", exposa l'alcalde, que assegura que no li queda "més remei" perquè no pot tolerar que l'acusin "d'un delicte". Torramadé ha negat haver ofert als dos regidors de PxC que han deixat les files del partit xenòfob entrar al govern municipal, i ha recordat que passaran a ser regidors no adscrits.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcalde de Salt atribueix les acusacions que ha fet el líder de la formació xenòfoba Josep Anglada a voler tapar la crisi interna que viu actualment PxC a Salt, que en el pròxim ple passarà de tenir tres edils a tenir-ne només un perquè el fins ara portaveu, Carles Bonet, i la número tres, Juana Dolores Martínez, han anunciat que seran regidors no adscrits i han llançat dures acusacions cap al partit pel qual es van presentar a les eleccions. "Els assumptes interns de cada partit són propis de cadascun, no hem intervingut per res en la crisi de PxC a Salt", ha afirmat Jaume Torramadé.

stats