Política 08/05/2012

Un alcalde de Castella-la Manxa fa una crida als extremenys per exigir a Trias que es disculpi

Des de Talavera de la Reina, a Toledo, Gonzalo Lago diu que les declaracions de l'alcalde de Barcelona sobre l'AVE entre Madrid i Extremadura són "insolidàries, injustes" i "impresentables"

Efe
1 min
L'eurodiputat del PP Jaime Mayor Oreja, amb l'arquebisbe de Toledo, Braulio Rodríguez, l'alcalde de Talavera, Gonzalo Lago, i la senadora popular Carmen Riolobos / EFE

Talavera de la ReinaLes reaccions contra les declaracions de Trias sobre la connexió de l'AVE entre Madid i Extremadura han sortit ja de la comunitat autònoma fronterera amb Portugal. Després de les paraules en català del president autonòmic José Antonio Monago, que exigia a Trias que si tenia "collons" li digues "a la cara" que aquest tram de l'AVE era prescindible, en aquesta ocasió, qui s'ha pronunciat al respecte, ha estat l'alcalde de Talavera de la Reina, Gonzalo Lago. El batlle, aquest dimarts, ha fet una crida als alcaldes extremenys de Navalmoral, Mèrida, Plasència, Càceres i Badajoz perquè exigeixin a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que demani perdó per dir que l'AVE Madrid-Extremadura "és un escàndol".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Lago ha dit avui als periodistes després de la junta local de seguretat, que les paraules de Trias són "declaracions insolidàries, injustes" i "impresentables" i que "haurien de fer-li reflexionar, doncs aquest senyor està creant tensió on no n'hi havia, busca una guerra on no n'hi havia".

L'alcalde de Talavera ha demanat a Trias, en nom de l'ajuntament que presideix, "que rectifiqui i canviï les seves declaracions, demanant perdó a tots i cadascun dels ciutadans que estem en el corredor Madrid-Badajoz".

stats