Política 10/11/2011

L'exalcalde socialista de Banyoles troba "immoral" el vídeo del PSC contra les retallades sanitàries

Joan Solana demana als seus companys de partit que reclamin amb ell la retirada de l'anunci als responsables de la campanya

Ara
1 min

Barcelona"Considero que els que no som responsables de campanya no podem callar. Aquest vídeo porta verí i els socialistes podem perdre les eleccions, però no podem malbaratar el nostre patrimoni moral. Hem de denunciar-lo i hem d'exigir la seva retirada immediata". Així de contundent es mostra l'exalcalde de Banyoles Joan Solana, militant del PSC, en una "nota d'urgència" al seu blog, publicada aquest dijous a la matinada, hores després que s'hagi distribuït un vídeo que simula la mort d'un pacient en un hospital per les retallades.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Solana, molt conegut més enllà de la seva comarca perquè va haver d'afrontar la polèmica -d'abast mundial- del 'negre' de Banyoles i per la seva activitat com a autor literari -preferentment d'obres de teatre-, fa una dura reflexió als responsables de la campanya del PSC. "Els responsables de campanya haurien de saber que la democràcia es fonamenta en el convenciment que l'adversari també té la seva part de raó i que la seva veritat pot estar més a prop de la realitat que la nostra. Aquest convenciment és la base del respecte, una actitud que s'ha de cultivar constantment, fins i tot, si no et paguen amb la mateixa moneda", diu en el text, titulat 'Un vídeo immoral'.

També anuncia: "De cap manera puc acceptar que el meu partit faci i divulgui un vídeo com el que acaba de presentar". A més de publicar-la al blog, ha difós la nota a través de Twitter.

stats