Política 26/07/2014

L'examant del fill de Jordi Pujol assegura que "encara hi ha molt per aclarir"

María Victoria Álvarez diu que "encara no ha sortit el més gros" amb referència als diners que la família Pujol tenia sense declarar a l'estranger

Ara
1 min

BarcelonaL'examant del Jordi Pujol Ferrussola, María Victoria Álvarez, ha assegurat aquest dissabte a Cuatro que "només ha sortit el que hi ha en un compte d'Andorra". En aquest sentit, Álvarez ha assenyalat que "encara hi ha molt per aclarir i molts comunicats per rebre". Ho diu amb referència al comunicat que ahir van emetre els advocats de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, on reconeixia haver tingut més de 30 anys diners sense declarar a l'estranger. "Encara no ha sortit el més gros", ha resumit Álvarez.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Victoria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola, va fer-se famosa pel dinar al restaurant La Camarga amb Alícia Sánchez-Camacho. En la conversa gravada per l'agència Método 3, Álvarez va revelar a la líder del PP un suposat delicte de blanqueig de capitals del fill de l'expresident de la Generalitat. Segons deia, la seva exparella transportava en una bossa bitllets de 500 euros cap a Andorra.

stats