Política 30/05/2017

Llancen un ou a Pablo Iglesias en la protesta dels taxistes a Madrid

El líder de Podem s'ho ha pres amb humor: "M'ha fet un ou d'il·lusió acompanyar avui els taxistes"

Ara
1 min
Iglesias s'ha reunit amb representants del sector del taxi a les portes del Congrés. EFE

MadridLa tensió a la manifestació dels taxistes a Madrid és a flor de pell. Ja s'han registrat diversos incidents entre taxistes i conductors d'Uber i Cabify. I també amb polítics. El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha protagonitzat una accidentada visita als taxistes que protesten als voltants del Congrés. Un cop s'ha aproximat a la multitud acompanyat pel president de la Federació Professional del Taxi de Madrid (FTPM), Julio Sanz, ha vist com un ou impactava contra Sanz i ell quedava tot esquitxat, tant la camisa com els cabells.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i que el gruix de manifestants han rebut Iglesias a crits de "Sí se puede", també s'han sentit alguns xiulets. "No us mereixeu res. Vosaltres sabreu si això està bé", ha respost Sanz als manifestants que li han llançat l'ou, que ha impactat a la seva espatlla.

Iglesias ha respost ràpidament amb esportivitat i ironia. "'Me ha hecho un huevo de ilusión acompañar hoy a los taxistas en defensa de los servicios públicos y contra la privatización", ha escrit a Twitter.

El Congrés, on aquest dimarts continua el debat de les esmenes parcials dels pressupostos, s'ha despertat aquest matí bunqueritzat per protegir-lo de la manifestació dels taxistes.

stats