Política 30/04/2015

Llibertat provisional per a set dels imputats pel cas Innova

El jutge els imposa la retirada del passaport, la prohibició de sortir del territori i l'obligació de comparèixer cada dilluns al jutjat

Ara
1 min
La Guàrdia Civil escorcolla l'Ajuntament de Reus en una nova operació pel cas Innova / ACN

BarcelonaEl jutjat d'instrucció número 3 de Reus ha deixat en llibertat set dels imputats pel cas Innova. Es tracta del director general de Sagessa, Enric Agustí; el director gerent d'Activa Mútues, Miguel Ángel Puig; l'empresari d'Ambulàncies Reus, Ángel Matías Barberan; el responsable d'aprovisionament i logística de la direcció econòmica de Sagessa, Antoni Foz; el màxim responsable de la direcció financera de Sagassa, Carles Abelló; els ex directors generals de Sagassa Lluís Nualart i José August García Navarro, i Francisco Javier Gomá, responsable de Medilab.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutge els ha retirat el passaport, els ha prohibit sortir del país i els ha obligat a comparèixer cada dilluns al jutjat, com a mesures cautelars. Tots tres estan imputats per delictes societaris, falsedat documental, contra l'administració pública i delicte de blanqueig.

Tots van ser detinguts i arrestats dimarts en l'operació policial que va acabar amb la detenció de nou persones, excepte Gomá i Barberan, que era fora de l'Estat.

Sobre la resta dels detinguts, inclosa la primera tinent d'alcalde de Reus, Teresa Gomis, el jutge encara no s'ha pronunciat. Es preveu que ho faci entre aquesta mateixa tarda i demà, divendres.

stats