Política 21/02/2011

L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, renuncia a ser secretari de Seguretat

El conseller d'Interior, Felip Puig, va anunciar el seu nomenament a principis de gener, però no s'ha produït. Artur Mas ja va subratllar que es tractava d'un "nomenament frustrat"

Acn
1 min

BARCELONAL'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, ha comunicat aquesta tarda al conseller d'Interior, Felip Puig, la decisió de renunciar al nomenament com a secretari de Seguretat. En un comunicat, l'alcalde ha fet pública aquesta decisió després que al desembre Puig li oferís ocupar aquest lloc a la conselleria. El nomenament s'ha anat refredant amb les setmanes fins que, finalment, Crespo ha decidit renunciar-hi. L'alcalde seguirà al capdavant del consistori fins acabar el mandat, ja que a les properes eleccions el substitueix al capdavant de la llista de CiU Romà Codina. A partir del maig, Crespo ha manifestat que vol concentrar els esforços en l'escó de diputat al Parlament de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant la sessió de control del darrer ple del Parlament, el president de la Generalitat, Artur Mas, ja es va referir a Crespo com un "nomenament frustrat". Tot i això, Puig va assegurar la setmana passada que el nomenament s'efectuaria de forma imminent.

stats