NOVA EXECUTIVA D'ERC
Política 18/12/2010

Lluís Salvadó i Marta Rovira, nous vicesecretaris generals d'ERC

Lluís Salvadó substitueix Enric Aloy com a vicesecretari general d'ERC i Marta Rovira relleva Marina Llansana també a la vicesecretaria general

Marc Colomer
1 min

BarcelonaEl delegat del Govern a les Terres de l'Ebre en funcions, Lluís Salvadó, sortit de l'entorn de Carod, ja era a l'executiva, però guanya protagonisme i serà el tres de la direcció en substitució del fins ara vicesecretari general d'Estratègia i Coordinació Institucional d'ERC. També, la fins ara secretària de política internacional, Marta Rovira, passa a substituir Marina Llansana com a vicesecretària general d'Acció Sectorial i Programes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També cauen de l'executiva el diputat maresmenc i secretari de xarxa i dinamització, Pere Aragonès -candidat a les municipals per Pineda i considerat per alguns sectors com un dels valors de futur del partit-, que ha renunciat al càrrec orgànic. El consell nacional també sotmetrà a votació l'entrada a l'executiva d'Isaac Albert, Violant Mascaró, Oriol Illa i Sergi Sabrià. Sabrià substitueix Carles Mundó i Alba Castellví, que cauen de l'executiva.

stats