PRESSUPOSTOS DE L'ESTAT
Política 10/04/2012

Mas-Colell i Recoder recorden al PSC que el PSOE tampoc va complir amb el finançament de l'Estatut

"Ha sigut una característica de sempre dels governs espanyols menystenir les necessitats d'infraestructures de Catalunya", afirma el conseller d'Economia

R. Tugas / M. Colomer
1 min

BarcelonaEls diputats del PSC Rocio Martínez-Sampere i Roberto Labandera han interrogat aquesta tarda a l'inici del ple del Parlament el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, i el de Territori, Lluís Recoder, sobre els pressupostos de l'Estat, que incompleixen amb els fons i les inversions en infraestructures per a Catalunya. Martínez-Sampere ha preguntat "què més ha de passar" perquè el Govern constati que l'executiu de Mariano Rajoy no vol aplicar l'Estatut i Labandera ha afirmat que "el govern del PP li ha pres el pèl al de Catalunya" i que "ha fracassat l'aparent bona relació privilegiada entre els executius". Els consellers, però, han reconegut que estan descontents amb els comptes de l'Estat i seguidament han recordat que l'anterior govern del PSOE tampoc va complir els últims anys.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ha sigut una característica de sempre dels governs espanyols menystenir les necessitats d'infraestructures de Catalunya", ha afirmat Mas-Colell, "i ens agradaria pensar que el govern nou serà més seriós", tot i que el projecte de pressupostos el faci dubtar. "Que els comptes prevegin inversions no garanteix que s'acabin executant", ha denunciat al seu torn Recoder, qui ha reconegut que ara "les previsions en infraestructures ja són decebedores". I ha afegit: "És obvi que nosaltres no controlem el govern espanyol, el que és sorprenent és que vostès no controlessin els del govern anterior".

stats