Política 06/09/2012

Imputen un sospitós d'haver difós a la xarxa el vídeo eròtic de la regidora de Los Yébenes

La socialista Olvido Hormigos creu que l'alcalde del PP hauria de donar explicacions

Efe
2 min

ToledoEl jutjat de primera instància i instrucció número 1 d'Orgaz (Toledo) ha imputat "una persona" per un presumpte delicte "contra la intimitat" en relació amb la difusió del vídeo íntim de la regidora socialista de Los Yébenes, Olvido Hormigos, després de la denúncia que va presentar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons han informat fonts judicials, el jutjat d'Orgaz ha obert diligències prèvies pels presumptes delictes contra la intimitat, injúries i vexacions després de la denúncia presentada per la regidora el 13 d'agost a la caserna de la Guàrdia Civil.

El vídeo, segons la regidora denunciant, es va gravar a casa i es va difondre sense el seu consentiment des del correu electrònic de l'alcaldia de Los Yébenes, governada pel PP, segons ha dit a Efe el portaveu municipal socialista i company d'Olvido, Anastasio Priego.

La regidora socialista Olvido Hormigos ja ha dit que l'alcalde de la localitat, Pere Acevedo (PP), hauria de donar explicacions després d'assabentar-se que el vídeo íntim protagonitzat per ella ha estat difós des del correu de la alcaldia.

Hormigos no sap si el grup socialista al qual ella pertany demanarà explicacions a l'alcalde o el mateix regidor les oferirà públicament.

"En cap moment –ha dit Olvido Hormigos– he anat a parlar amb l'alcalde,i quan ahir vaig saber que hi havia el correu d'alcaldia vaig anar directament a la Guàrdia Civil", on ja va presentar una altra denúncia el dia 13 contra la intimitat, injúries i vexacions.

El portaveu socialista a l'Ajuntament de Los Yébenes, Anastasio Priego, considera que el fet que el vídeo s'hagi difós des del correu de l'alcaldia canvia "radicalment l'assumpte" i podria tractar-se d'un "estratagema polític".

Per tant, l'alcalde hauria de donar les "explicacions oportunes i de forma ràpida", ha dit Priego, que ha insistit que respectarà el que Olvido decideixi en el ple d'aquest dijous a la tarda.

stats