BARÒMETRE CEO
Política 29/06/2011

Artur Mas admet que l'independentisme "arrela" però destaca que el concert genera més consens

El president de la Generalitat creu que el CEO deixa clar el suport a la idea que cal "recaptar i gestionar els propis impostos"

Pol Santaló
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Arran dels resultats del Baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), el president de la Generalitat, Artur Mas, ha constatat que a Catalunya “va arrelant la idea que s'ha d'anar en la línia del dret a decidir", però ha remarcat que on realment hi ha un consens més ampli és en “la necessitat de recaptar i gestionar els propis impostos”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa els resultats de CiU que indiquen el baròmetre, que indica que guanyaria les eleccions generals a Catalunya, Mas ha indicat que malgrat les "enormes dificultats" que pateixen molts ciutadans, el Govern "segueix tenint un aval, una mostra de confiança per part de molta gent"."Hi ha molta gent que no crida, no protesta i no fa soroll, i que entén que s'han de fer coses difícils per sortir de les situacions difícils", ha remarcat Mas, que, a més, ha afegit que "la feina dels governants no sempre és quedar bé, sinó fer la feina que s'ha de fer".

Finalment, Mas ha ha acabat la seva intervenció amb un missatge de confiança per a la gent que veu les coses amb "incertesa i desconfiança". El president aposta perquè l'ànim general del país sigui "clarament millor", i creu que pot ser-ho. "Això té sortida, i li trobarem la sortida si ens hi posem entre tots i si s'hi posa la gent més dinàmica del país", ha conclòs Mas.

stats