Política 06/10/2011

Montilla aposta perquè Rubalcaba sigui secretari general del PSOE

L'encara primer secretari del PSC evita pronunciar-se sobre la possibilitat que Carme Chacón sigui la propera candidata a la presidència de la Generalitat

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl líder del PSC, José Montilla, ha admès avui obertament a Madrid que el candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha de ser també el futur secretari general del partit. Montilla ha recordat que el congrés federal per substituir Rodríguez Zapatero s'ha de fer abans del juny de l'any que ve i veu lògic que Rubalcaba prengui el relleu. No ha entrat a valorar si això depèn o no dels resultats del 20-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Prudent, Montilla ha esquivat dir si veu la ministra de Defensa com a candidata del PSC a la presidència de la Generalitat. S'ha limitat a dir que és "un gran actiu per al socialisme català i espanyol". L'escoltava, a l'esmorzar informatiu organitzat per Nova Economia Forum, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, aspirant a la primera secretaria del PSC.

El líder dels socialistes catalans ha tornat a posar sobre la taula la possibilitat de ser senador però, en tot cas, per designació autonòmica. És a dir, sense passar per les urnes.

stats