Política 26/10/2016

Manuela Carmena passarà la nit en observació a l'hospital

Ha tingut un episodi de "visió borrosa" durant la celebració del ple de l'Ajuntament

Efe
1 min
L’Ajuntament de Madrid investiga l’obra dels titellaires

MadridL'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha estat traslladada a l'hospital perquè se li practiquessin diverses proves mèdiques després de patir un episodi de "visió borrosa" que ha obligat a suspendre el ple de l'Ajuntament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El tercer tinent d'alcalde de Madrid, Mauricio Valiente, ha anunciat la suspensió del ple sobre les 14.35 hores, i poc després han reunit de nou els regidors per informar-los que la sessió es reprendrà divendres a les 08.00 hores.

La portaveu municipal, Rita Maestre, ha indicat poc després als periodistes que l'alcaldessa ha patit durant el matí un episodi de "visió borrosa" i ha reclamat l'atenció mèdica dels serveis municipals, que per "protocol" han indicat a Carmena que havia de ser traslladada al centre hospitalari.

"Es troba bé, de fet ella no volia anar-se'n sinó fer-se les proves en acabar el ple, però el servei mèdic li ha dit que per protocol havia d'anar a fer-se les proves directament a l'hospital", ha comentat Maestre.

A la sortida de l'hospital, la portaveu de l'Ajuntament de Madrid, Rita Maestre, i la primera tinent d'alcalde, Marta Higueras, han comunicat que l'alcaldessa es troba "tranquil·la i perfecta", tot i que es quedarà a l'hospital aquesta nit en observació. Maestre ha afegit que espera que demà Carmena ja vagi a l'Ajuntament.

stats