Política 24/04/2015

CiU reconeix dificultats per a la confecció de llistes al Maresme i no descarta impugnar el cas d'Argentona

CDC i Unió no s'han posat d'acord a l'hora de tancar la candidatura i l'alcalde convergent liderarà la llista d'ERC

Acn
1 min
Tants caps tants barrets: sis casos

Calella"No seriem rigorosos si diguéssim que als 30 pobles ens hem entès a la perfecció", ha reconegut avui el president comarcal de CDC al Maresme, Joan Morell, arran de les "dificultats" amb les que la federació nacionalista s'ha trobat, per diferents motius, a l'hora de confeccionar al Maresme les llistes electorals per al 24-M.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

CiU no podrà presentar candidatures pels 30 municipis de la comarca. A Argentona no ha estat possible configurar una llista per discrepàncies entre CDC i UDC. A més, es dóna la circumstància que l'alcalde, de CiU, Ferran Armengol, encapçalarà la candidatura d'ERC, en no poder presentar-se sota les sigles de CiU. La incorporació d'Armengol a la llista dels republicans es va fer fora de termini i el president comarcal de CDC, Joan Morell, no descarta impugnar aquest cas davant la Junta Electoral.

El conflicte també ha estat viu a pobles com Vilassar de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Malgrat de Mar, Argentona, Santa Susanna, Alella o Teià. En aquests dos darrers casos, UDC es presenta per separat i la llista de CiU la integren només membres de Convergència i en el cas d'Argentona el conflicte entre CDC i UDC ha deixat CiU sense llista al municipi.

stats