Política 22/09/2017

Marhuenda denuncia pintades a la botiga dels pares de Rivera... amb una foto de fa 9 anys

El director de 'La Razón' utilitza una imatge del 2008 per il·lustrar el seu tuit sobre una pintada actual

Ara
1 min

BarcelonaEl diari 'La Razón' ha publicat aquests dies una notícia en què es denuncia una pintada crítica amb Ciutadans feta a la porta de la botiga que els pares del líder del partit taronja, Albert Rivera, tenen a Granollers. El rètol diu: "Ciutadans, no és la vostra terra ni la vostra lluita". La notícia afegeix unes declaracions de rèplica de Rivera, que diu: "No permetrem que els colpistes assetgin la meva família".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta és la porta del comerç de la família, en un tuit del mateix Rivera. A part del rètol adreçat a Cs, a la resta de la persiana de l'establiment hi ha nombrosos cartells a favor del referèndum de l'1 d'octubre.

Però al director del diari 'La Razón', Francisco Marhuenda, li devia semblar poc agressiva la frase del cartell –de fet no insulta ni amenaça ningú, sinó que l'autor fa saber a un partit polític que no el considera català–, i per això deu haver decidit il·lustrar el seu tuit per difondre la notícia amb una pintada que sí que és insultant i amenaçadora (diu "porcs feixistes" i té una diana dibuixada)... de fa nou anys.

Usuaris de la xarxa han descobert l'enganyifa perquè el diari 'El Mundo' va publicar la mateixa fotografia, amb la mateixa vianant, el gener del 2008, en una altra notícia que denunciava una pintada a la botiga dels pares de Rivera.

Un dels tuitaires que ho ha denunciat ha sigui Josep Maria Mainat.

stats