Política 06/03/2015

Cospedal: "El PP és l'única veu contra els populismes, la demagògia i els personalismes"

Efe
1 min
La secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, ahir en la reunió de la formació a Madrid.

ToledoLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha defensat aquest divendres que el seu partit representa l'estabilitat, la responsabilitat en la gestió i l'impuls reformista per superar la crisi, pel que ha sostingut que "és l'única veu contra els populismes, la demagògia i els personalismes ".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cospedal ha clausurat la jornada de treball que el Grup Popular Europeu ha celebrat a Toledo des d'ahir, una intervenció en què ha recalcat que el PP europeu representa "l'aposta pel futur, el progrés, la solidaritat i la integració de tots en un espai més gran que redunda en major solidesa i fortalesa de les parts ".

La també presidenta de Castella-la Manxa ha reivindicat la importància de les ideologies i de les conviccions polítiques i advertit que "la política no és un joc, no és la popularitat d'un moment o d'uns mesos, no és un somriure i una pancarta ", uns elements que al seu judici" no fan a un polític ".

"La novetat per si mateixa no és un valor en política, almenys no per a mi, pel fet de injuriar i voler acabar amb el que hi va haver abans", ha recalcat la presidenta autonòmica.

stats