Política 20/04/2011

Maria Lapiedra fa tard i no podrà presentar-se a les municipals

L'actriu persisteix i anuncia que es presentarà a les eleccions al Congrés

Redacció
1 min
Moviment de plaques tectòniques (amb 'c')

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Maria Lapiedra té desig polític. L'actriu no ha amagat mai que és independentista, tal com va demostrar la setmana passada davant el Parlament. Però en el seu primer intent de participar a unes eleccions Lapiedra ha arribat tard. I se'n queixa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El Partit del Desig, amb el qual ella havia de ser la cap de llista per a les eleccions municipals de les Borges Blanques, no s'ha pogut registrar. Hi van arribar fora de temps. En un comunicat, Lapiedra expressa que el Ministeri de l'Interior els ha denegat l'admissió argumentant “que vam voler inscriure el partit fora del termini establert”. Dubta que aquesta sigui la causa real ja que assegura que “podrem trobar antecedents d'altres partits inscrits en aquest teòric “fora de termini””, malgrat que no ho exemplifica.

Maria Lapiedra assegura estar trista per aquest fet ja que “la gent de les Borges” perd l'oportunitat de “poder votar una candidatura nova, diferent i atrevida”. No en va, assegura que “tenim intenció de formar una candidatura del nostre partit de cara a les properes eleccions generals”.

stats