POLÍTICA ESPANYOLA
Política 05/03/2012

El PP tensa Madrid a pocs dies de l'11-M i aprofita les mobilitzacions per criminalitzar l'esquerra

Les protestes pel dijous, quan s'aprova la reforma laboral, han servit al 'Tea Party' madrileny per desplaçar el PSOE de la centralitat i carregar contra els sindicats

Joan Rusiñol
1 min

MadridLes protestes al carrer per les retallades i la commemoració de l'11-M a tocar han evidenciat que a la política madrilenya no acostuma a haver-hi lloc per als matisos i el clima s'ha crispat de nou. L'estratègia del PP és clara: penjar l'etiqueta de radical a l'esquerra i desplaçar el PSOE del centre polític. Al mateix temps, atiant que es reobrir la investigació dels atemptats de Madrid de fa vuit anys pretén acontentar la dreta mediàtica de la capital espanyola, que comença a donar símptomes de neguit per les retallades i la manca de resultats immediats de les polítiques del govern de Mariano Rajoy.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els sindicats han convocat per diumenge mobilitzacions en contra de la reforma laboral, que s'aprova dijous al Congrés. La coincidència amb l'aniversari de l'11-M ha servit al 'Tea Party' madrileny, l'ala aznarista que lidera Esperanza Aguirre, per reforçar la campanya contra CCOO i UGT. Les associacions de víctimes discrepen sobre la conviència de les concentracions.

Podeu llegir la informació sencera a l'ARA PREMIUM.

stats