Política 09/11/2013

Rajoy defensa que Espanya "ha sortit de la UVI" i es vanta d'haver "preservat" els serveis públics

El president espanyol assegura que el creixement espanyol "ja s'albira"

Ara
1 min

Barcelona"Hem sortit de la UVI", ha proclamat el president espanyol, Mariano Rajoy, des de la trobada interparlamentària del PP que se celebra a Còrdova. Segons el líder dels populars, Espanya ha sortit ja de la recessió però encara té per davant el repte de superar la crisi i crear ocupació. I és que, ha destacat, ja ningú parla ni del risc de rescat ni de la prima de risc. En tot cas, Rajoy ha subratllat que, tot i que va entrar per la porta de la Moncloa en "la pitjor situació", el govern espanyol ha aconseguit "preservar els grans serveis públics" i a hores d'ara l'estat espanyol va "per bon camí".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy ha defensat que el seu executiu ha "corregit bona part dels desequilibris" de l'economia espanyola i ha assegurat que gràcies a això el creixement econòmic "ja s'albira". Tot i això, ha reconegut que el repte és que els canvis que s'han produït en la macroeconomia comencin a veure's aviat al carrer. El president espanyol ha reconegut que no està "gens satisfet" amb les actuals xifres d'atur però ha celebrat que siguin inferiors a la de l'octubre de l'any passat. "L'any que ve espero poder dir que n'hi ha molt menys", ha afegit.

El líder popular, que ja té al cap com revalidar el seu partit al capdavant del govern espanyol, ha destacat que encara queda més de mitja legislatura i que està segur que al final podrà dir que "les coses estan infinitament millor" que quan les va assumir, el 2011.

stats