CAP AL 20-N
Política 26/10/2011

Rajoy serà a Catalunya la nit d'inici de campanya

El candidat del PP començarà la cursa cap a la Moncloa des de Castelldefels i també vindrà al míting central dels populars catalans

Acn
1 min
La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i el líder del partit, Mariano Rajoy, van aplegar ahir un miler de persones en un míting a Cerdanyola del Vallès.

BarcelonaEl candidat del PP a les eleccions generals, Mariano Rajoy, donarà el tret de sortida a la campanya electoral a Catalunya per primera vegada, tal i com apuntava l'edició en paper de l'ARA. Ho ha anunciat el candidat per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, que ha explicat que l'enganxada de cartells tindrà lloc previsiblement a Castelldefels, on els populars tenen l'alcaldia. Segons ell, les eleccions "es decidiran bàsicament a Catalunya", i per això Rajoy està apostant-hi "molt fort" visitant sovint terres catalanes. També ha confirmat la presència del líder popular en el míting central del 16 de novembre. Fernández ha dit que aspira a pujar quatre diputats i repetir els 12 diputats que va obtenir el PP a Catalunya l'any 2000, el seu millor resultat.

stats