COMPAREIXENÇA DE RAJOY
Política 01/08/2014

Rajoy, sobre els casos de corrupció: "Hi ha desenes de milers de polítics que no han anat als tribunals"

El president del govern espanyol afirma que s'està demostrant que la justícia funciona bé i que és igual per a tothom

Ara
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reconegut aquest divendres en la roda de premsa de final de curs que, en relació als diversos casos de corrupció que han sorgit a la llum els últims mesos, "que es produeixin aquest tipus d'esdeveniments no agrada a ningú" i que "el gran objectiu és que no es tornin a repetir en el futur".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En tot cas, el líder de l'executiu espanyol ha apuntat que, malgrat tot, "hi ha desenes de milers de polítics en situacions diferents que no han anat i espero que no hagin d'anar mai als tribunals". Així, Rajoy creu que el que s'està demostrant és que "la justícia està funcionant, això no es pot negar, es veu que està tractant a tothom per igual". "Els tribunals són els que han de decidir i els altres han d'acatar, ens agradi o no", ha insistit. De fet, ha recordat que tant Luis Bárcenas com altres presos del PP per corrupció "ja no són al partit".

Així mateix, el president espanyol ha defensat que "cap país ha fet un exercici com el que hem fet amb la llei de transparència" i amb altres lleis sobre regeneració democràtica que espera que serveixin perquè no es tornin a produir casos com aquests.

stats