GOVERN ESPANYOL
Política 01/08/2012

Rajoy compareixerà divendres davant la premsa per fer balanç del curs polític

El president espanyol parlarà davant els mitjans de comunicació en un dels tres divendres d'agost en què ha convocat consell de ministres

Efe
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, oferirà divendres una roda de premsa per fer balanç del curs polític, segons ha informat avui el ministeri de la presidència. Rajoy aprofitarà la reunió del consell de ministres per repassar davant dels mitjans de comunicació la situació econòmica del país, explicar les mesures preses per l'executiu estatal i avançar les prioritats del seu govern per als pròxims mesos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de l'executiu central amb prou feines es prendrà un respir aquest mes i, de fet, ha citat els seus ministres tres divendres d'agost, el 3, el 24 i el 31. Divendres mateix, Rajoy rebrà al Palau de la Moncloa el primer ministre italià, Mario Monti, i el dia 14 viatjarà a Palma de Mallorca per a la tradicional reunió estival amb el rei al Palau de Marivent. Amb aquesta agenda, les vacances de Rajoy seran mínimes, ja que, en principi, només té previst desplaçar-se algun dia a Galícia, on la seva dona i els seus fills passaran bona part del mes.

El seu antecessor en el càrrec, José Luis Rodríguez Zapatero, va establir el costum d'oferir dues rodes de premsa a l'any per fer balanç semestral de l'activitat del govern espanyol.

stats