Política 23/04/2017

Marine Le Pen: "Vull tornar a França l'estatus de potència; vull conquerir el món"

La candidata del Front Nacional a la presidència de França assegura en una entrevista publicada a 'La Razón' que si guanya convocarà un referèndum pel 'Frexit'

Ara
1 min
Marine Le Pen en un acte de campanya aquest cap de setmana.

BarcelonaUna de les principals candidates a passar a la segona volta de les eleccions franceses, Marine Le Pen (Front Nacional), no amaga les seves intencions si es converteix en la pròxima presidenta de França. En una entrevista publicada a 'La Razón', Le Pen afirma que vol tornar a França l'estatus de potència: "Vull conquerir el món".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Le Pen assegura que si guanya convocarà un referèndum per consultar la sortida de la UE de França ('Frexit'), i no es mossega la llengua en les seves crítiques a la immigració i als seus rivals polítics: "L'islamisme radical ha entrat per la complicitat de polítics com Fillon". En aquest sentit, afirma que prefereix que el seu rival a la segona volta sigui Macron: "M'estimo més enfrontar-me a un globalista desinhibit com Macron que a un globalista avergonyit com Fillon".

La líder de la ultradreta afirma que no creu en les ideologies clàssiques: "No crec en la divisió esquerra-dreta; l'escletxa real és entre patriotes i globalistes".

stats