ELECCIONS ESTATALS
Política 29/05/2015

El PSOE andalús replica a Patxi López que no cal aspirar a aliances amb Podem a la Moncloa

El portaveu parlamentari regional dels socialistes creu que el partit ha de liderar "una àmplia majoria dels ciutadans sense necessitat de cap companyia ni de plantejaments compartits amb ningú"

Europa Press
1 min
Susana Díaz medita si anticipar o no les autonòmiques. D’una banda, al juny IU podria retirar-li el suport, però avançar-les seria un risc davant l’auge de Podem.

SevillaEl portaveu parlamentari del PSOE andalús, Mario Jiménez, ha defensat aquest divendres que el PSOE és un projecte "autònom" que ha d'"aspirar en tot moment" a liderar a "una àmplia majoria dels ciutadans sense necessitat de cap companyia ni de plantejaments compartits amb ningú".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Jiménez s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als periodistes a Sevilla després que el secretari d'Acció Política del PSOE, Patxi López, hagi considerat possible un acord entre el seu partit i Podem per arribar a la Moncloa si el PP és la força més votada en les pròximes eleccions generals.

"Hem de gestionar aquesta situació tan complicada en la política d'una manera assossegada, amb molta calma, sense anticipar escenaris i aspirant en tot moment a que el projecte del PSOE lideri una àmplia majoria dels ciutadans sense necessitat de cap companyia ni plantejament compartit amb ningú", ha defensat el portaveu parlamentari del PSOE andalús, que ha subratllat que el projecte del PSOE és "autònom" i, en conseqüència, "no es pot formular en termes de compartir amb cap altra força política".

stats