Política 30/04/2017

Marta Ferrusola tenia diners a Andorra abans que els seus fills, segons 'La Vanguardia'

La dona de l'expresident Jordi Pujol també va rebre una "deixa" quan va morir el seu pare

Ara
1 min
Jordi Pujol Soley i Marta Ferrusola durant l'escorcoll a la casa del president Jordi Pujol. PERE VIRGILI / DIARI ARA

BarcelonaLa dona de l'expresident Jordi Pujol, Marta Ferrusola, ja tenia comptes a Andorra el 1990, quan hi va traspassar els diners que l'avi Florenci, el pare del polític, els havia deixat a Suïssa. Segons ha publicat aquest diumenge 'La Vanguardia', la mateixa família confirma que Ferrusola ja tenia diners d'un primer llegat del seu pare, José Ferrusola, que hauria rebut el 1980.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El rotatiu assegura que aquesta és la pista que persegueixen ara el jutge José de la Mata i els fiscals Belén Suárez i Fernando Bermejo. Aquesta mateixa setmana el magistrat va dictar una ordre d'escorcoll al domicili del matrimoni Pujol Ferrusola i el del seu primogènit, Jordi Pujol Ferrusola. En aquest sentit, la fiscalia creu que va ser Ferrusola qui va repartir la fortuna familiar evadida a Andorra entre els fills, quan aquests van ser majors d'edat.

Fonts consultades per 'La Vanguardia' asseguren que Ferrusola ja tenia una quantitat indeterminada de diners a Andorra, que va rebre després de la mort del seu pare. José Ferrusola tenia una sastreria que es va acabar convertint en una empresa tèxtil potent en el sector. La companyia, però, va acabar sent comprada pel grup Tipe, propietat de la família del col·laborador i amic dels Pujol, Lluís Prenafeta.

stats