Política 05/03/2015

L'exnúmero dos d'Àngel Ros: "Se'm fa la vida impossible a l'Ajuntament de Lleida des de fa un any i mig"

Marta Camps no troba "normal" que "en un consistori del segle XXI s'espiïn converses" dels treballadors

Ara
1 min
Marta Camps, aquest dijous durant una roda de premsa / ACN

BarcelonaMés llenya al foc en la guerra oberta entre l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la seva exnúmero dos, Marta Camps. "Se m'ha acusat de tots els mals bíblics i de tenir molta inventiva, però no m'he inventat res", ha apuntat Camps aquest dijous al matí en una entrevista al programa 'El Món a RAC1', en què també ha insistit que fa "un any i mig" que se li està fent "la vida impossible". "He patit una sèrie de linxaments durant aquesta etapa", ha aprofundit l'exmà dreta de l'alcalde.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camps ha insistit que se li han espiat converses. "Aquestes pràctiques no s'haurien de tolerar. No trobo normal que, en ple segle XXI, això pugui passar", ha denunciat l'exportaveu municipal, que ha assenyalat que també s'han intervingut converses que tenia en un grup de whatsapp amb les seves col·laboradores.

"Des del febrer passat que demano hora a Ros per parlar. Hem estat amics, però encara és hora que vulgui parlar", ha assenyalat Camps.

Sobre l'escorcoll que va fer ahir l'Oficina Antifrau i la fiscalia anticorrupció a l'Ajuntament de Lleida, ha recomanat "no treure importància al tema" i ha apuntat que no és normal una actuació dels dos organismes en un consistori.

stats